Henk Haisma groepswinnaar

Henk Haisma heeft in Oosterbeek bij het Bilderbergtoernooi zijn groep gewonnen. Hij deed dat door remise te spelen tegen één van de twee achtervolgers. De andere achtervolger deed dat ook zodat Henk bovenaan bleef staan.

Olaf Cliteur verloor zijn laatste partij in groep 1 en eindigde op 2,5 punt.

In groep 2 deden de drie noorderlingen allemaal wat anders. Wout Knol speelde remise en eindigde op de derde plaats met 3,5 punt. Jan Colly ging strijdend ten onder in de strijd om plaats 1 en eindigde op 2,5 punt. Evert Hondema won en haalde daardoor toch nog drie punten.

Stef van Kesteren in groep 3 eveneens door winst op drie punten. Hij zal wat minder tevreden zijn met de stand want hij heeft wat laten liggen gezien de stellingen. Hij kan zich troosten dat ook op het NK heel wat kansen niet zijn benut.

Ed Maliepaard verloor in de laatste ronde en eindigde met 1,5 punt niet hoog in groep 8. Dat kan gebeuren. Als iedereen even sterk is en je bent niet op dreef dan kan het goed misgaan. Voordeel is wel dat je niet plotseling hoeft te spelen tegen mensen met een veel lagere rating.

Als laatste Jan Oldenkamp. De Hoogevener verloor eveneens de laatste ronde en bleef daardoor ook op 1,5 punt steken.

Gezien de grote trouwe groep deelnemers kun je gerust stellen dat de deelnemers zeer tevreden zijn over het toernooi. Ze misten alleen nog uw verslaggever al was het maar om samen naar de aankomst van de tour te kijken, samen te eten en samen naar crimi’s te kijken. Een andere reden zal wel zijn dat ze hopen op punten tegen uw verslaggever.

Geplaatst in Uncategorized

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: