Machteld van Foreest ook kampioen bij t/m 12 jaar

De foto’s van de prijsuitreiking op de facebookpagina van het toernooi waren een beetje erg vaag. Maar daartussen zat er een scherpe bij van Machteld. Niet met de beker.

foto van NK12 Rijswijk.Machteld was na het winnen van de titel bij de categorie t/m 14 natuurlijk de favoriet bij de categorie t/m 12. Maar dan moet je het natuurlijk wel even doen. Je zou maar eens verliezen van iemand die daarna alles net wint.

Dat liet Machteld echter niet gebeuren. Op een remise in ronde vier tegen Leandro Slagboom uit Leeuwarden na won ze al haar partijen. Bij ons is Leandro bekend vanwege de GP’s. En wat mag Machteld als beloning morgen doen. Jawel een simultaan geven in Den Haag. Het is maar goed dat ze schaken leuk vindt.

Loek van der Hagen en Nanne van Foreest eindigden met 6 punten op de zesde en zevende plaats. Nog in de prijzen dus. Jaël Wierenga werd 12e met 5,5 punt. Levi Sekema werd 33e met 4 punten. Arjan de Vries werd met 3,5 punt 38e. De laatste twee scoorden veel beter dan verwacht mocht worden, dus dat beloofd wat voor de toekomst. Er waren 50 deelnemers.

Dan hadden we nog een speelster die bij de meisjes meedeed. Lyne Bruggink eindigde met 5 uit 9 op de negende plaats in een veld van 32 deelneemsters.

Wilt u partijen naspelen dan kan dat hier

Partijen met commentaar

Tagged with: ,
Geplaatst in jeugdschaken, jeugdtoernooien, KNSB
One comment on “Machteld van Foreest ook kampioen bij t/m 12 jaar
  1. Winnie Bosch schreef:

    wij zijn op zoek naar schaak kampioenen tot en met 14 jaar voor een programma wbosch@talpa.tv

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: