Mooie maandag in Hoogeveen

Kan een afbeelding zijn van 2 mensen, schaken en binnen
overzicht beide NK’s

Vandaag begon de tweede knock-outronde van de NK-Algemeen. De acht winnaars van de eerste ronde moesten nu aantreden tegen de acht geplaatste spelers. Acht korte tweekampjes van twee partijen. Die partijen worden besproken op https://www.twitch.tv/schaakbond. U kunt dat nog later nazien.

Kan een afbeelding zijn van 2 mensen, schaken en buitenshuis
Arno Bezemer met wit tegen Arthur de Winter

In het Open speelden de twee koplopers Arno Bezemer en Arthur de Winter remise tegen elkaar. Daardoor konden een aantal spelers mede aan kop komen. Van de negen spelers die dat konden lukte het alleen Stefan Tabak en Loek van der Hagen.

Op papier waren de grote verrassingen deze ronde de remise van Christiaan Mol tegen de als eerste geplaatste Martin Roobol (2296), de winst van David Madularea tegen Taco van de Poel en de overwinning van Ruud Winkel op Paul Schipper (2093).

In de ochtendgroep zijn er nu drie koplopers met drie uit drie. Daaronder Vincent Wolters. De jeugdspelers doen het weer verrassend goed. Sander Wage won weer, nu van Edwin de Jonge, Jael Wierenga won van Henk van Schaik, Lyne Bruggink won van Annelies van den Heuvel.

Geplaatst in Uncategorized

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: