Nederland – Duitsland

SAM_2709Zondag was het zover. Een nieuw toernooi bij de jeugd. Een gevecht tussen de Nederlandse en Duitse jeugd. Met vrije inschrijving dus vooral gericht op de jeugd die niet uitgenodigd wordt voor buitenlandse toernooien. Dus geen Lucas van Foreest, Eelke de Boer, Jonas Hilwerda of Machteld van Foreest. Neen u moet denken aan de jeugd die ook bij GP-toernooien op komt dagen. Wel een maximaal aantal deelnemers van 50 nederlanders en 50 duitsers.

Als lokatie was men uitgekomen op de vesting Boertange. Leuk voor de ouders die altijd meekomen. Er valt voor hun ook genoeg te zien en vanwege het mooie weer was het ook leuk om rond te lopen. Ik heb me tenminste goed vermaakt en zo wat partijen gemist.

Hoe het toernooi tot stand kwam kunt u hier op de site van De Paardensprong lezen. Daar staat de eindstand en hoe die tot stand kwam. De site van het toernooi is namelijk niet op tijd klaar gekomen. Voor volgend jaar is al toegezegd dat hij dan wel klaar is. Voor het verslag ook makkelijker. Want nu moest Ronald van Nimwegen zowel een algemeen verslag maken als ook de spelers van De Paardensprong in het zonnetje zetten. Uit ervaring weet ik dat het makkelijker is om twee aparte verslagen te schrijven. Hoewel dat dan soms wel meer tijd kost. En dan nog de foto’s bekijken en sorteren en bewerken. Complimenten Ronald.

Ook kunt u op de site foto’s bekijken.

 

 

Geplaatst in jeugdschaken, jeugdtoernooien, NOSBO, toernooien

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: